Mert ez annyira divatos, és mert megígértem a jónépnek, hogy írok beszámolót, írok beszámolót. Hatalmas versenymúltal a hátam mögött (első a pécsi verseny - mesterlövész díj, második a komáromi - vígaszdíj, ha belegondolok még nem távoztam versenyről díj nélkül) és a többiek hathatós unszolására elindultam ezen a versenyen. Mondták, van ingyen rántotthús, nekem meg több se kell.

A kiutazás nem volt minden kaladtól mentes, de ez a személyzetet tekintve nem meglepő (Itzla, Vihar, CKhris és jómagam). Az első baki, hogy a határon vígan átszáguldozva, nem álltunk meg autópálya matricát venni és az uthálózatból adódóan ott nincs reroll. Alig egy órás ténfergés a mellékutakon - az ismerd meg a szomszéd hazáját - és az évek óta bezárt benzinkutak fellelésével mar szereztünk is matricát, amivel már száguldozhattunk tovább.

A választott csapatom a jó öreg vakondokok, végül engedve cKhris erőszakosságának Rat Ogre-val megspékelve. (4 Linerat, 2 Blitzer, 3 Gutter Runner, 1 Thrower, 1 Rat Ogre, 2 reroll, 4 FF) A kezdő skill a leader lett, mivel féltem, hogy sz@rokat dobok.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. nap

1. meccs Spanyol leányzó (Chaos Dwarf)

Olyan szerencsés vagyok, hogy mindjárt a legcsinosabb versenyzővel (egyetlen lány) kerülök össze. Káosz törpe? Tackle mindenhol? Hú de jónak ígérkezik a mai show - gondolta a tömeg. Remek dobások az oldalamon, duppla fame, ami az egész meccs alatt kihasználatlanul porosodik az asztalon. A kezdés viszont a lánynak kedvez, a visszahordást választja. A ketrecet pikk-pakk összerkja, én forgolódok középen a Ratyival, aki annyira rendes, hogy sosem vadállatolódik be. Mindez kevésnek bizonyul a 8. körös TD megakadályozásában. De azért a Ratyi csak megöli az egyik Bull Centaurt.

A második félidő szinte eseménytelenül telik. Én az 5. körben TD-t viszek, ő meg három körben nem ér át a pályán. Szép döntetlen ez. De látom már, hogy ezek a mokány kis fickók nem az esetem. Fölveszek az egyik gutternek block-ot, jól jön az még.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. meccs Osztrák srác (Dark Elf)

Imádom a 4-es agility-t. Itt is duppla fame nekem, de a kezdés a labancnál. Ütnöm kell, mint a pelyvát, hogy a Witch elfhez férjek, második körben már van egy KO-ja, de bal szélen szép fedezet mellett a witch viszi a labdát, amit a 3. körben be is visz. (0:1) Utána rémálom a köbön, a blitzerek nem bírnak blitzelni, kifekszik, mind a kettő, a labda már az ellennél, a block-dodge-os Gutter meg koponyát dob a labda visszaszerzésekor, de legalább életben marad 7. körre újabb TD. (0:2).

Felszívom magam. Első körben ütök két CAS-t. A 4. körben elfelejtem a frenzy-t és az egyik Guttert kilökik KO-ra. De az 5. körben TD-t viszek! (1:2) Középkezdésre perfect defense, körbeállom a labdacipelőt. A srác az utolsó körére nem akar rizikót, picit hátrébb mozog. A pálya szélén a labdás, egy mezővel bentebb három játékos, tökéletes T alakban. A sikerhez nem kell más, mint az egyik gutter 5+-ra becselez az egyik oldalon, a másik gutter a másikon, amit abszolválnak is. A Ratyi nem vadállat, megy  blitz: Tolás, tolás. Két darkelf a pályán kívül, a labda meg pattog a pálya közepére. A harmadik gutter pihekönnyen kicselez és fölveszi a labdát, majd két tökéletes GFI-vel TD-t visz. (2:2). Vége a 8. körömnek. Az utolsó körében meg már semmi sem történik. A labanc nagyon mérges, mondjuk joggal. Legyen még egy block-dodge-os gutterem! És lesz.

 

3. meccs Osztrák srác (Lizardmen)

Nem látok nála Kroxigort, de vagy 6 skink-et igen. Hja kérem sokat kell itt ma ölni. Van már itt tackle, meg block hegyekben, fincsi. Fame itt, kezdés itt, hű de jó napom van. Rohan előre a sok vakondok, de nem jól számolom ki a mezőket és a 2. körben az egyik saurus utoléri a labdás guttert. Nagy mákra pont a másik kezébe pattan a labda, így csak némi megtorpanás van, meg a végén TD (1:0) A gyík bosszú nem várat sokat magára. Utolsó körre beviszi és az addigra szívlapáttal agyonvert vakondokokat kezdi el rugdosni, de csak egy hal meg.

Második félidő, szenvedés, szenvedés, szenvedés. Jön, mint az orosozok télvíz idején. A ratyi sem a régi, a blokkok sem jönnek össze, de legalább a  7. körben csinálok 3 CAS-t három Sauruson, de még rugdosás sem sikerül. (1:2)

A bejegyzés trackback címe:

https://wastelandnews.blog.hu/api/trackback/id/tr551083972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása