Az éjszaka többé kevésbé eseménytelenül telt. Kajáltunk, idióta szeméttornyos játékot játszottunk és megpróbáltunk aludni. Ez utóbbi Ordas kolléga elképesztő orgánumának köszönhetően elég nehezen ment.

Slusszpoén, hogy este a szálloda környékén próbáltunk parkolni, találtunk is egy félreeső utcát. Reggelre csodálatos német nyelvű cetli várt a szélvédőn. Nocsak reklám? Milyen kedvesek a helyi rendőrök. Mint kiderült a járdára rálógott a kerék (jöjjenek el Magyarországra, majd meglátják, milyen az ha rálóg a kerék. Jó félméterrel) Eléggé elment az éltekedvem, de a tegnapi nap után bizakodva nézek a mai nap elé.


4. meccs Osztrák srác (Dark elf)

Traitnek az egyik Gutter runner kap egy big handet. Szóval a labdafelvétellel nem lesz gond. Ami jól is jön, mert a meccset szakadó esőben játszuk. Első körben a rat ogre blitz gyanánt rögtön megöl egy elfet, a második körben még egyet, de közben az egyik dodge-block-os gutter is KO-ra megy. Mintha nem is cselezős csapatok lennének. A 6. körben a ratyi megfekszik. Bosszuból kiüti az egyik blitzert. Közben támadok erősen, a 8. körig kétszer fekszik meg a nagykezű gutter, de végül a félidő végére csak beviszem a TD-t. (1:0) Még a végén megnyerem a meccset!

A második félidőt 3 minusszal kezdi a srác, de az eső elállt, szóval lehet kapokdi a labdát. A nagy sietségben elrontja a passzt a nagykezű gutter rögtön lecsap a lehetőségre, aztán a többiek közé bújik. Gyakorolnom kell a zónázást, ez rögtön látszik is, mivel a guttert leütik aztán már megy is a kézből kézbe a túloldalt. (1:1) Ami rögtön föltünt, hogy a srác nem tudja kit kell ütni a csapatomból, mert a lineratokat gyepálja, akiket direkt erre szerződtettem. Én azért kiteszem a guardos elfjét, hagy szokja. A labda sem jut messzire. Miután kiütöm a labdacipelőt a big handes gutter becselez a tömegbe és már rongyol is kifelé. Kézből kézbe a block-dogde-os gutternek. Nála kisebb az esély, hogy elesik. Persze nem, mert rögtön megfekszik. De még jó, hogy sokan vannak. Ha ő nem tud menni, majd megy másik. Már a célterületnél van, mikor végre utóléri valaki és megfekteti, de mivel a labdát nem tudja már fölvenni, a kis piszok fölpattan, egy csel jobbra, egy csel balra, két GFI és már bent is van. (2:1) Ekkor szólnak, hogy már csak öt perc van. A srác persze sietne, én meg ilyenkor szoktam elkapkodni. Régi budhista mantrát mormolok magamban: Nem sietünk, nem sietünk, nem sietünk... Persze kapokodok és már ott van az én térfelem közepén. A witch elf a ketrec közepén, szembe az én csapatom, szinte félkörben. Ügyesen védekezek, azt hiszem. Nem lát más kiutat, csak a kézből kézbe adst, amit duppla egyessel elront. Ezzel vége is.


5. meccs Olasz srác (Dwarf)

Vihar szerint nagyon jó a srác, hát ez szépen bebizonyosodott. Mivel már csak ütős cspatok vannak előttem, fölveszek egy guardot a ratyinak. El is kezdem a játékot. De ügyesen zár oldalra, így én futkározok az egyik széltől a másikig, próbálom lopni a távolságot. Persze egy törpét sem ütök ki közben. Mondtam már, hogy a törpék a mumusaim? 2. körre ő okoz egy CAS-t én meg egy KO-t. Nagy szrencsével kilöki a big handes guttert, akit nem tudok meggyógyítani. Egész verseny alatt most használtam volna először, de az új szabály eléggé bonyolult, így fogalmam sincs mit történik, mindenesetre végérvényesen sanyi neki. A félidő végére négy veszteség. Ja és 1:0.

Második félidőben blitzet dob a srác. A gutterrel fölkapom a labdát és elfutok a francba, a másik gutter fedezi. A rat ogre KO-ra kerül. Mindent belézek, bár ez alapszabály, hogy nem mindentbelézik az ember a gólvonal előtt. két egyes. Na itt morcosodik össze az olasz szemöldöke. Mikor a nagykezű gutter becselez a ketrecbe, fölkapja a labdát és ki is jut élve. (1:1) Második félidőben 5 CAS-t szerez a fickó, nincs gutterem, szóval esélyem sincs, hogy megállítsam. Szép komótosan TD-t visz a 8. körben. (1:2) Íme a kispad, valamint a temető:











 

 

 

 

 

 

7. meccs Német srác (Dwarf)

A végére gondoltam valami lightos csapatot kapok a végéről, de nem. Persze, hogy az egy szerencsétlen törpe csapatot fogom ki. A meccs egészére jellemző a fáradtság. Én is fáradt vagyok, meg a átékosok is. A rat ogre megmakacsolja magát és nem hajlandó mozogni. A guttrem elesik a 2+-os dodgban. Négyszer, a végére legalább annyira összetöri magát, hogy KO-ra kerül. Szinte semmi sem jön össze, úgyhogy hagyom is a francba. A srác láthatóan jól elvan. Fordigatja a játékosaimat és egy szolíd passziánsz játékot játszik. A végére nagy szerencsére visszajön az egyik KO-s linerat, így van négy játékosom, hogy felálljak kezdéshez. Ha jól emlékszem 0:2


A verseny végén még van egy Logan futása Gronttal. MMegkeressük a rendőrséget, ami mindenhonnan csak tíz perc. Jó negyven percig tart míg odaérünk, közben végigkérdezzük egész Bécset. Nem érted? Aaa-luuul-jááá-róóó!!! A rendőrörs egy edőlt faajtó mögött van egy raktártelepen. Bent szívélyes figura közli, hogy sajnos már elküldét a központba a jelentést, szóval várjunk a levélre. Kérdezzük, úgy mégis mennyi lesz. Nyolcvan euro. Baszod! Ja és ott egyébként is tilos volt parkolni. Persze, csak magyaroknak, mert más kocsin nem láttam cetlit. Hát ezt se fogom befizetni.

A díjkiosztó végére megérkezünk. A többiek mondják, hogy megkaptam a rendőrségi különdíjjat. Vicces.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Első nemzetközi versenyem volt, ami két dologra mutatott rá. Van még mit tanulnom és szeretek vakondokokkal játszani. Ami, ha minden igaz utolsó játékom volt velük, mert ha Ordas velük játszik, akkor én a wood elfekkel kezdek el gyakorolni.

Köszönöm a többieknek a dicsérő szavakat, mert tényleg sokat jelent, hogy bíznak bennem. Ja huszonvalahányadik lettem. Nem utolsó!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://wastelandnews.blog.hu/api/trackback/id/tr911086251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása